19 yıldır engelli oğluna bakan anne: Ona bir şey olursa ben de ölürüm

MARDİN'in Derik İlçesi'ne bağlı Balova Köyü'nde yaşayan 8 çocuk annesi 45 yaşındaki Şükriye Ekinci için 7 çocuğu bir yana, zihinsel ve bedensel engelli oğlu 19 yaşındaki Saadettin bir yana. Engelli oğlunu diğer 7 çocuğundan üstün tuttuğunu ve bir an olsun yanından ayrılmadığını söyleyen Şükriye Ekinci, "Anneler çocukları ile her zaman aynı duyguları yaşarlar. Birbirimizin gözlerine bakarak...

MARDİN'in Derik İlçesi'ne bağlı Balova Köyü'nde yaşayan 8 çocuk annesi 45 yaşındaki Şükriye Ekinci için 7 çocuğu bir yana, zihinsel ve bedensel engelli oğlu 19 yaşındaki Saadettin bir yana. Engelli oğlunu diğer 7 çocuğundan üstün tuttuğunu ve bir an olsun yanından ayrılmadığını söyleyen Şükriye Ekinci, "Anneler çocukları ile her zaman aynı duyguları yaşarlar. Birbirimizin gözlerine bakarak anlaşıyoruz. Ben kendisine 3 gün bir şey vermezsem aç ve susuz kalır, kimseden bir şey isteyemiyor ve almıyor" dedi.
Derik'e bağlı Balova Köyü'nde yaşayan ve 4 günlükken geçirdiği havale sonucu bedensel ve zihinsel engelli olan Saadettin Ekinci'yi annesi Şükriye Ekinci bir an olsun yalnız bırakmıyor. Saadettin'den sonra 7 çocuk daha doğuran Şükriye Ekinci, Saadettin'i şefkatle sevdiğini söylüyor. Sosyal Hizmetler Kurumunun verdiği bakıcı aylığı ile geçindiklerini belirten anne Akıncı, şöyle konuştu:
(DHA - Emrullah KARAKAŞ)