Gülben Ergen ve Burak Törer ayrıldı ihanet iddialarına olay yanıt!

Burak Törer-Gülben Ergen çiftinden kötü haber geldi. Törer, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla ilişkilerinin bittiğini duyurdu. Ardından Bircan Bali'ye de bir mesaj atan Törer, 'Ayrılığın nedeni ihanet mi?' sorusunu yanıtladı.<br /> <br /> Bir ayrılıp bir barıştıkları konuşulan Gülben Ergen ve Burak Törer çiftinden üzücü haber geldi. Geçtiğimiz aylarda yaşadıkları aşkla gündeme gelen çiftin ilişkilerini noktaladıkları öğrenildi. Burak Törer, eski sevgilisi Gülben Ergen'e gönderdiği Whatsapp mesajını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Öte yandan Törer, Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali'ye de mesaj atarak ayrılıkla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Galerinin tamamı için tıklayınız
Burak Törer-Gülben Ergen çiftinden kötü haber geldi. Törer, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla ilişkilerinin bittiğini duyurdu. Ardından Bircan Bali'ye de bir mesaj atan Törer, 'Ayrılığın nedeni ihanet mi?' sorusunu yanıtladı.

Bir ayrılıp bir barıştıkları konuşulan Gülben Ergen ve Burak Törer çiftinden üzücü haber geldi. Geçtiğimiz aylarda yaşadıkları aşkla gündeme gelen çiftin ilişkilerini noktaladıkları öğrenildi. Burak Törer, eski sevgilisi Gülben Ergen'e gönderdiği Whatsapp mesajını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Öte yandan Törer, Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali'ye de mesaj atarak ayrılıkla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.