Palabıyık'ın yönettiği maç Leipzig'in

FIFA kokartlı hakemimiz Ali Palabıyık, Almanya'nın Leipzig ile Rusya'nın Zenit takımları arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu müsabakasını yönetti. Mücadele ev sahibinin 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Almanya'nın Leipzig şehrindeki Red Bull Stadyumu'nda, TSİ 19.55'te başlayan karşılaşmada Ali Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Serkan Olguncan yaptı. 

Konuk ekip mücadelenin 25. dakikasında Rakitskiy ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda ise Leipzig oyun kontrolünü ele geçirdi. Lamier 49. dakikada attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Sabitzer ise 59. dakikada attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi ekip sahadan 2-1 üstün ayrıldı.

Fırat Aydınus en son 2013'te yönetti

Son olarak Fırat Aydınus 27 Kasım 2013'te Manchester City ile FC Viktoria Plzen arasında oynanan mücadeleyi yöneten Aydınus; o tarihten sonra Şampiyonlar Ligi'nde maç alamadı, sonrasında ise UEFA listesinden çıkarıldı.

Mevcut MHK Başkanı Zekeriya Alp, 2012-2013 döneminde de görevde bulunan isim olarak dikkat çekti.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.