Mesut Özil'e ne oldu? Şaşırtıyor

Eski Arsenal menajeri Arsene Wenger, son dönemde forma şansı bulmakta zorlanan Mesut Özilhakkında konuştu.

Mesut Özil son dönemde Arsenal'de forma şansı bulmakta zorlanıyor. Öyle ki; Premier Lig'in en çok kazanan oyuncularının başında gelen Mesut, yılbaşından bu yana sadece 1 maça 11'de çıkabildi.

Yıldız oyuncunun eski menajeri Arsene Wenger, Mesut Özil'in son dönemdeki düşüşünde, imzaladığı uzun vadeli sözleşmenin rol oynadığı görüşünde. Arsenal'den ayrılmadan önce, Mesut'un sözleşmesini 2021'e kadar uzatan Wenger; "Bir oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladığınızda, onun özel biri olduğunu düşünüyorsunuzdur. Ancak her zaman düşündükleriniz sahaya yansımıyor. Çünkü bazı oyuncular, bu tür kontratlar aldıktan sonra rahatlayıp; yüzde 100'lerini vermekte zorlanıyor" dedi.

Wenger, tüm bunlara karşın, hali hazırda piyasada Mesut Özil kadar iyi bir oyuncu bulmanın çok zor olduğunu sözlerine ekledi.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.