Fransa'da rehine krizi! Saldırgan öldürüldü

<blockquote class="twitter-video" data-lang="tr"> <p dir="ltr" lang="fr"> A <a href="https://twitter.com/hashtag/Trebes?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Trebes</a> les gendarmes bouclent les accès au <a href="https://twitter.com/hashtag/SuperU?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#SuperU</a> où a lieu la prise d'otages <a href="https://t.co/WjiOU1HPN7">pic.twitter.com/WjiOU1HPN7</a></p> — 20 Minutes Toulouse (@20minutestoul) <a href="https://twitter.com/20minutestoul/status/977158641815052289?ref_src=twsrc%5Etfw">23 Mart 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>Yeni bir terör saldırısı altındaki Fransa'dan peş peşe son dakika haberleri geliyor. Ülkenin güneyinde polisle çatıştıktan sonra bir süpermarkete giren silahlı saldırgan, bazı müşteri ve çalışanları rehin aldı. Yerel yetkililer süpermarkette iki kişinin öldüğünü açıkladı, olay yerinde yüzlerce özel kuvvetler polisi bulunuyor.<br /> <br /> <strong>2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ</strong><br /> <br /> Yerel yetkililer süpermarkette iki kişinin öldüğünü 12 kişininde yaralandığını açıkladı. Olay yerinde yüzlerce özel kuvvetler polisi bulunuyor. Süpermarkete giren saldırganı polis ikna etmeye çalıştı. Ancak daha sonra saldırgan öldürüldü.&nbsp;<br /> <br /> <br />

Galerinin tamamı için tıklayınız
Yeni bir terör saldırısı altındaki Fransa'dan peş peşe son dakika haberleri geliyor. Ülkenin güneyinde polisle çatıştıktan sonra bir süpermarkete giren silahlı saldırgan, bazı müşteri ve çalışanları rehin aldı. Yerel yetkililer süpermarkette iki kişinin öldüğünü açıkladı, olay yerinde yüzlerce özel kuvvetler polisi bulunuyor.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

Yerel yetkililer süpermarkette iki kişinin öldüğünü 12 kişininde yaralandığını açıkladı. Olay yerinde yüzlerce özel kuvvetler polisi bulunuyor. Süpermarkete giren saldırganı polis ikna etmeye çalıştı. Ancak daha sonra saldırgan öldürüldü.