Emeklinin ocak zammında son nokta! Merkez Bankası açıkladı...

Yaklaşık 10 milyon emeklinin dört gözle beklediği zam haberi 3 Ocak'ta kesin bir şekilde açıklanacak. Aylardır yapılan hesaplamalar Merkez Bankası'nın Aralık ayı tahminlerini açıklaması ile değişti. Merkez'in yeni açıklamasına göre zam oranları yeniden hesaplandı.<br /> <br /> Merkez Bankası’nın Aralık ayına ilişkin beklenti anketini açıklaması ile emeklinin alacağı zam oranları tekrardan hesaplanmaya başlandı. Emeklilik zam oranları son 6 ayın enflasyon rakamları hesaplanarak belirleniyor. Zam oranlarının hükümet tarafından açıklanmasına haftalar var. Aralık ayı rakamlarının 3 Ocak’ta açıklanması ile yaklaşık 10 milyonun dört gözle beklediği enflasyon zammı da açıklanmış olacak.<br /> <br />

Galerinin tamamı için tıklayınız
Yaklaşık 10 milyon emeklinin dört gözle beklediği zam haberi 3 Ocak'ta kesin bir şekilde açıklanacak. Aylardır yapılan hesaplamalar Merkez Bankası'nın Aralık ayı tahminlerini açıklaması ile değişti. Merkez'in yeni açıklamasına göre zam oranları yeniden hesaplandı.

Merkez Bankası’nın Aralık ayına ilişkin beklenti anketini açıklaması ile emeklinin alacağı zam oranları tekrardan hesaplanmaya başlandı. Emeklilik zam oranları son 6 ayın enflasyon rakamları hesaplanarak belirleniyor. Zam oranlarının hükümet tarafından açıklanmasına haftalar var. Aralık ayı rakamlarının 3 Ocak’ta açıklanması ile yaklaşık 10 milyonun dört gözle beklediği enflasyon zammı da açıklanmış olacak.