Yurtiçi Kargo'dan araç sahiplerine kendi işini kurma fırsatı! 81 ilin tamamında hayata geçirilecek

Yurtiçi Kargo araç sahiplerine ek gelir kapası sağlayacak yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bayramdan sonra başlayacak başvurular ile araç sahipleri kargo taşıyıp bütçesine katkı sağlayacak. 81 ilin tamamında hayata geçirilecek olan projede kişiler, çalışacakları günleri ve saatleri kendileri belirleyebilecek, taşıdıkları kargo adetine göre gelir elde edebilecek.

Yurtiçi Kargo, giderek artan kargo ihtiyacını karşılamaya yönelik geliştirilen bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Resmi başvuruları Kurban Bayramı’nın ardından başlayacak olan 'YK Plus’ta araç sahibi olan herkes, kendi işini kurma şansına sahip olacak.

81 İLİN TAMAMINDA HAYATA GEÇİRİLECEK

81 ilin tamamında hayata geçirilecek olan ‘YK Plus Taşıyıcı’ uygulamasına giren kişiler, çalışacakları günleri ve saatleri kendileri belirleyebilecek. Bu uygulamada, kişiler taşıdıkları kargo adetine göre gelir elde edecekler. Buna göre ‘Taşıyıcı’ uygulamasına giren bir kişi asgari ücretin üç katına kadar kazanç sağlayabilecek.

YK Plus projesinin bir diğer uygulaması olan ‘Teslim Noktası’ ise mahalle esnafının ek gelir kazanmasına imkân verecek. Bu uygulama ile Yurtiçi Kargo müşterileri, farklı bir teslimat seçeneğinden daha yararlanabilecek. Tüketici, ‘adrese teslim’ seçeneğinin dışında ‘teslimat noktası’ seçeneğini de kullanabilecek.

Teslimat noktası seçeneğini kullanan tüketici, uygulamaya dâhil olan mahalle esnaflarını sistemde görecek ve kendisine en yakın olan esnafı seçebilecek. Böylece kargosunu istediği zaman giderek mahalle esnafından teslim alabilecek.  Uygulamaya dâhil olan mahalle esnafı da ek gelir kazanma şansı bulacak.