İş insanı Esat Karlıdağ lojistik sektöründe 2022 yılı beklentilerini açıkladı

Bir Ege firması olarak Aydın’da kurulan Logesa Lojistik’in sahibi Esat Karlıdağ, lojistik sektörünü yıllara göre değerlendirdi.

2022 yılı için beklentilerinin çok yüksek olduğunu belirten Karlıdağ, profesyonel hizmet anlayışıyla çok özel çalışmalar yapacaklarını da vurguladı. “2020’de pandeminin olumsuz etkileri sektörde derinden hissedildi. 2021 ise bir toparlanma yılıydı çünkü normalleşme adımları atıldı. Bunun yanı sıra 2022’den beklentimiz çok yüksek.”

“2020’de Pandeminin Olumsuz Etkisi Vardı”
Lojistik sektörünün oldukça önemli bir alan olduğunu, bu nedenle sektörün gelişmesi adına firmaların önemli atılımlar gerçekleştirmesi gerektiğini ifade eden Esat Karlıdağ, “Biliyorsunuz lojistik sektörü birçok sektörün bel kemiği. Bu nedenle sektörün gelişmesi adına önemli çalışmalar yapılması gerekiyor. Fakat koranavirüsün ülkemizde de yayılması nedeniyle 2020 yılında beklentiler karşılanamadı. 2020 yılında pandemi nedeniyle çok önemli tedbirler alındı. Dolayısıyla birçok sektörde firmalar, istedikleri hizmeti sağlama noktasında birtakım sorunlarla karşılaştı. Bu nedenle 2020 yılının lojistik sektörü için de beklentileri karşılamayan bir yıl olduğunu söyleyebilirim.” ifadelerinde bulundu.  

“2021 Toparlanma Yılı Oldu”
Konuyla ilgili açıklamalarını sürdüren Esat Karlıdağ, “2021 yılında normalleşme adımları atıldığı için birçok sektör toparlanabilmek için bir fırsat yakaladı. Lojistik sektöründe de durum bu şekildeydi. Firmalar, daha efektif bir çalışma planı hazırlayabilmek adına ellerinden geleni yaptı. Açıkçası 2021, bir önceki yıla göre çok daha rahat bir yıl oldu. Fakat firmalar, 2022 yılından oldukça umutlu. Bu nedenle çalışmalarını 2022 yılını baz alarak gerçekleştirmekte.” sözleriyle 2021 yılı değerlendirmesinde bulundu.

“2022’den Beklentimiz Çok Yüksek”
Konuyla ilgili açıklamalarını sürdüren Esat Karlıdağ, şu sözlerle açıklamalarını noktaladı: “2022’den beklentimiz çok yüksek. Çünkü pandeminin etkisinin de iyiden iyiye azalacağını düşünüyoruz. Ayrıca 2021 yılında bir toparlanma yaşadık. Dolayısıyla yeni çalışmalar ve projeler için kendimizde bir güç bulduk. Bu nedenle sektörün gelişmesi adına da önemli olan çalışmalarımızı 2022 yılında hayata geçireceğimizi söyleyebilirim. Bunun yanı sıra geniş bir hizmet bölgesine hitap edeceğimizi de ifade etmem mümkün. Bunların her biri, yoğun ve planlı bir çalışma neticesinde meydana geleceği için çalışmalarımızı çok özel bir şekilde sürdürüyoruz.”