Joe Biden, Kuleba ve Reznikov ile görüştü

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ve Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ile görüştü.

Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, Biden’ın Kuleba ve Reznikov ile Ukrayna’daki son askeri, diplomatik ve insani sorunlarla ilgili konuları ele aldığı kaydedildi.

Açıklamada, Biden'ın bu hafta katıldığı Belçika'daki toplantılar ve ABD'nin Ukrayna'ya sağladığı önemli askeri ve insani yardımlar da dahil olmak üzere, Ukrayna'nın Rus saldırganlığına karşı mücadelesini desteklemek için dünyayı bir araya getirme çabaları hakkında Ukraynalı bakanlara son gelişmeleri aktardığı bildirildi.

Görüşmede, Ukrayna'nın topraklarını savunmasına yardımcı olmak için daha fazla ne tür çaba sarf edilebileceğinin konuşulduğu vurgulanan açıklamada, ayrıca Rusya’yı Ukrayna’da süren saldırganlığından sorumlu tutmak için devam eden eylemlerin tartışıldığı ifade edildi.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında DÜNYABÜLTENİ internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.