Ali Koç'un "Sakin olun" hareketinin şifreleri

Temkinli olan Ali Koç, "19 yıllık başkan zor durumdayken ortaya çıkılmaz" diyor. Yargıtay kararını bekliyor, yönetim kongre kararı aldıktan sonra takvim netleşince çalışmalara başlayacak. Aziz Yıldırım ise görevini bırakmayacakmış gibi çalışıyor.<br><br>Kasımpaşa maçında "İstifa" diye bağıran F.Bahçe taraftarları, Krasnodar rövanşında bir adım ileri gidip, "Ali Koç başkan, F.Bahçe şampiyon" sloganı attı. Koç, eliyle "Sakin olun" jesti yaptı. Akşam Gazetesi, Ali Koç'un bu jestinin şifrelerini araştırdı, kulislerin nabzını tuttu. İşte herkesin merak ettiği soruların net cevapları. <br>

Galerinin tamamı için tıklayınız
Temkinli olan Ali Koç, "19 yıllık başkan zor durumdayken ortaya çıkılmaz" diyor. Yargıtay kararını bekliyor, yönetim kongre kararı aldıktan sonra takvim netleşince çalışmalara başlayacak. Aziz Yıldırım ise görevini bırakmayacakmış gibi çalışıyor.

Kasımpaşa maçında "İstifa" diye bağıran F.Bahçe taraftarları, Krasnodar rövanşında bir adım ileri gidip, "Ali Koç başkan, F.Bahçe şampiyon" sloganı attı. Koç, eliyle "Sakin olun" jesti yaptı. Akşam Gazetesi, Ali Koç'un bu jestinin şifrelerini araştırdı, kulislerin nabzını tuttu. İşte herkesin merak ettiği soruların net cevapları.