50 genç sanatçı Mamut'ta buluşuyor

Türkiye’nin bağımsız sanatçılara özel, ulaşılabilir sanat etkinliği projesi Mamut Art Project,&nbsp;26-30 Nisan tarihleri arasında 50 genç sanatçıyı sanatseverlerle buluşturacak.<br /> <br /> <br /> Bağımsız genç sanatçılara işlerini sergileme olanağı sunarken; koleksiyonerler, galeri yöneticileri ve küratörler için de bir keşif alanı oluşturan Mamut Art Project 2017, 26-30 Nisan tarihleri arasında Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek. Akkök Holding sponsorluğunda gerçekleşecek olan Mamut’ta farklı disiplinlerden 50 genç sanatçının 400’den fazla eseri bir arada sergilenecek.<br /> <br />

Galerinin tamamı için tıklayınız
Türkiye’nin bağımsız sanatçılara özel, ulaşılabilir sanat etkinliği projesi Mamut Art Project, 26-30 Nisan tarihleri arasında 50 genç sanatçıyı sanatseverlerle buluşturacak.


Bağımsız genç sanatçılara işlerini sergileme olanağı sunarken; koleksiyonerler, galeri yöneticileri ve küratörler için de bir keşif alanı oluşturan Mamut Art Project 2017, 26-30 Nisan tarihleri arasında Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek. Akkök Holding sponsorluğunda gerçekleşecek olan Mamut’ta farklı disiplinlerden 50 genç sanatçının 400’den fazla eseri bir arada sergilenecek.