Altı günlük alem faciayla sonuçlandı!

İngiltere'de yaşanan bu olay tüm dünyada tepki yarattı. 18’inci yaş gününü kutlamak için partiden partiye koşan kadın 6 gün boyunca evine gitmeyince bebeği açlıktan öldü.

Altı günlük alem faciayla sonuçlandı! - Sayfa 1

Altı günlük alem faciayla sonuçlandı. İngiltere'de yaşanan olay tüm dünyanın tepkisini çekti.

Şimdi 19 yaşında olan Verphy Kudi, küçük Asiah'ı doğum gününde Brighton'daki dairesinde yalnız bıraktı.Sussex Polisi tarafından toplanan veriler, altı günlük bir alem sırasında Kudi'nin Londra, Coventry ve Solihull'daki partilere katıldığını gösterdi.
 
 

Altı günlük alem faciayla sonuçlandı! - Sayfa 2


Eve döndükten sonra Kudi, 999'u arayarak bebeğinin uyanmadığını söyledi.Küçük Asiah aceleyle Brighton'daki Royal Alexandra Çocuk Hastanesine götürüldü. Ancak hastaneye vardığında trajik bir şekilde öldüğü açıklandı. Bir otopsi muayenesi ve sonrasındaki adli tıp testleri, bebek Asiah'ın ihmalden öldüğünü ortaya çıkardı.
 

Altı günlük alem faciayla sonuçlandı! - Sayfa 3

CİNAYETTEN SUÇLU BULUNDU 
Bugün Lewes Crown Court'ta iskelede hıçkırıklara boğulan Kudi, 4 ve 12 Aralık tarihleri ​​arasında cinayetten suçlu bulundu.Bu yıl daha sonra mahkemeye çıkması gerekiyordu ancak savunması savcılık tarafından kabul edildi.

Altı günlük alem faciayla sonuçlandı! - Sayfa 4

Annenin hükmü, 28 Mayıs'ta verilecek psikoloji raporu beklenmeden verilecek ancak bu tarihin ertelenebileceği söyleniyor.