Altay'dan Arda Turan ve Donk bombası!

Altay Galatasaray’daki geleceği belli olmayan Arda Turan ve Ryan Donk’u gündeminde tuttuğu öne sürülürken, Aslan’ın el sıkıştığı Alpaslan ve Aytaç için de sürpriz bir hamlenin gelebileceği öğrenildi.

Altay'dan Arda Turan ve Donk bombası! - Sayfa 1

18 yıl sonra Süper Lig'e dönen Altay'ın gelecek sezona yönelik transfer çalışmaları başlarken dün ortaya atılan iddialar siyah-beyazlı camiada büyük heyecan yarattı.

Altay'dan Arda Turan ve Donk bombası! - Sayfa 2

Yeni Asır'ın haberine göre; Mustafa Denizli'nin tribünleri ayağa kaldıracak bir takım için çalışma içerisinde olduğu öne sürülürken Galatasaray odaklı bu transfer hamleleri dikkat çekti.

Altay'dan Arda Turan ve Donk bombası! - Sayfa 3

Galatasaray'daki geleceği belli olmayan Arda Turan için nabız yoklandığı iddia edilirken hem savunmada hem de orta sahada görev alan Donk'un da listede olduğu gelen haberler arasında. Bu iki ismin Fatih Terim'in de durumuna bağlı olduğu kaydedilirken, Terim'in G.Saray'da kalması halinde bu ayrılıklara izin vermeyeceği konuşuluyor.

 

Altay'dan Arda Turan ve Donk bombası! - Sayfa 4

YENİ DURAĞI ALTAY MI?

Avrupa'da Atletico Madrid ve Barcelona gibi İspanyol devlerinde görev yapan 34 yaşındaki Arda Turan, Türkiye'ye dönüşünün ardından önce Başakşehir'e ardından da G.Saray'a transfer olmuştu. Altay ile ismi geçen yıldız futbolcu geçen sezon sarı-kırmızılı forma ile 32 maçta 4 gol kaydedip 2 kez de asist yaptı.