Alparslanlar ve Kılıçlar böyle görüntülendiler!

Muş'ta, ‘Alparslanlar’ ve ‘Kılıçlar’ adlı Jandarma Özel Harekat ile komando birlikleri, 2 yılda 40 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi, 69 sığınağı imha etti, çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirdi. Teröristlerin adeta korkulu rüyası olan ‘Alparslanlar’ ve ‘Kılıçlar’, kış döneminde de düzenlediği operasyonlarla ön plana çıkıyor<br />

Alparslanlar ve Kılıçlar böyle görüntülendiler! - Sayfa 1

Muş'ta, ‘Alparslanlar’ ve ‘Kılıçlar’ adlı Jandarma Özel Harekat ile komando birlikleri, 2 yılda 40 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi, 69 sığınağı imha etti, çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirdi. Teröristlerin adeta korkulu rüyası olan ‘Alparslanlar’ ve ‘Kılıçlar’, kış döneminde de düzenlediği operasyonlarla ön plana çıkıyor

115
Alparslanlar ve Kılıçlar böyle görüntülendiler! - Sayfa 2

Muş'ta Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve komando birlikleri, 2 yılda 40 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi, içerisinde çok miktarda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi bulunan 69 sığınağı imha etti.

215
Alparslanlar ve Kılıçlar böyle görüntülendiler! - Sayfa 3

İl Jandarma Komutanlığına bağlı "Alparslanlar" ve "Kılıçlar" adlı birlikler, terörle mücadelede düzenledikleri başarılı operasyonlarla ön plana çıkıyor.

315
Alparslanlar ve Kılıçlar böyle görüntülendiler! - Sayfa 4

Bölücü terör örgütüne karşı yaz-kış operasyon düzenleyen JÖH ve komandolar, günlerce kırsal alanı didik didik arayarak sığınakları tespit ediyor.

415