Alman basınından bomba Ozan Kabak iddiası!

Bundesliga takımlarından Stuttgart'ın 12 milyon Euro bedelle Galatasaray'dan transfer ettiği Ozan Kabak için kamuoyunu sarsan bir iddiada bulunuldu. Alman basını, Bayern Münih'in sezon sonunda genç futbolcuyu kadrosuna katacağı ve Stuttgart'ı bu transfer için aracı olarak kullandığını öne sürdü.<br /> <br />

Alman basınından bomba Ozan Kabak iddiası! - Sayfa 1

Bundesliga takımlarından Stuttgart'ın 12 milyon Euro bedelle Galatasaray'dan transfer ettiği Ozan Kabak için kamuoyunu sarsan bir iddiada bulunuldu. Alman basını, Bayern Münih'in sezon sonunda genç futbolcuyu kadrosuna katacağı ve Stuttgart'ı bu transfer için aracı olarak kullandığını öne sürdü.

Alman basınından bomba Ozan Kabak iddiası! - Sayfa 2

Galatasaray’dan ayrılarak Stuttgart’a transfer olan Ozan Kabak için Alman basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Stuttgart’ın 12 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı genç futbolcunun aslında Bayern Münih için transfer edildiği iddia edildi.

Almanya’nın önde gelen gazetelerinden Kicker’ın haberine göre; Ozan Kabak transferine dahil olan Bayern Münih, 18 yaşındaki futbolcunun 12 milyon Euro’luk bonservis bedelinin bir kısmına ortak oldu. Sezon sonuna kadar Stuttgart’ta oynayarak lige alışması hedeflenen Ozan Kabak’ın gelecek sezon bir miktar daha para verilerek Bayern Münih’e transfer olabileceği öne sürüldü.

Alman basınından bomba Ozan Kabak iddiası! - Sayfa 3

Alman basınındaki iddialara göre, Bayern Münih’in direkt olarak Ozan Kabak’a talip olması fiyatın artmasına neden olacaktı. Münih ekibi böylece genç futbolcunun gelişimi için yarım sezon daha kazanmış oldu.

Kamuoyunu sarsan iddiaya örnek olarak Bayern Münih’in 2017 yılında yaptığı Serge Gnabry transferi örnek gösterildi. Arsenal’den Werder Bremen’e 5 milyon Euro bedelle transfer olan Gnabry, bir sezon sonra 8 milyon Euro’ya Bayern Münih’e imza attı.

Alman basınından bomba Ozan Kabak iddiası! - Sayfa 4

Ancak Werder Bremen ve Bayern Münih bu transferin daha önceden planlandığı iddialarını reddetmişti. Ozan Kabak transferiyle ilgili ise iki kulüpten herhangi bir açıklama gelmedi.

Galatasaray ile sözleşmesinde 7,5 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi bulunan Ozan Kabak için Roma ve Watford da teklifte bulunmuş ancak Stuttgart’ın 12 milyon Euro’luk teklifi sonrasında genç futbolcu Bundesliga ekibine transfer olmuştu.