Alişan'dan kaza sonrası ilk paylaşım

İstanbul'dan İzmir'e giderken trafik kazası geçiren, hız limitinin 120 olduğu yerde 150 kilometreyle gittiği tespit edilen Alişan (Serkan Burak Tektaş) olay sonrası Instagram hesabından ilk paylaşımını yaptı. Alişan ailesiyle birlikte çektirdiği fotoğrafın altına "Bugün itibariyle yepyeni bir hayata başlıyoruz biz. Allah’ım hepimizi kazalardan, belalardan, nazarlardan korusun" notu düştü.

Alişan'dan kaza sonrası ilk paylaşım - Sayfa 1

Alişan olarak tanınan şarkıcı Serkan Burak Tektaş, ailesiyle birlikte İstanbul'dan İzmir'e giderken geçirdiği trafik kazasıyla gündemde. Hastane çıkışında yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamayan, kaza raporunda ise 120 limitli yolda saatte 150 kilometre hızla ilerlediği ve devrildikten sonra aracının 34 metre sürüklendiği ortaya çıkan 44 yaşındaki şarkıcı konuyla ilgili ilk paylaşımını Instagram hesabından yaptı. 

Alişan'dan kaza sonrası ilk paylaşım - Sayfa 2

Ailesiyle birlikte çektirdiği fotoğrafın altına "Bugün itibariyle yepyeni bir hayata başlıyoruz biz" notu düşen Alişan sözlerine şöyle devam etti.

Alişan'dan kaza sonrası ilk paylaşım - Sayfa 3

"Allah’ım bizi annemize, babamıza, ailemize sevdiklerimize bağışladı ve o korkunç kazadan, paramparça olmuş arabadan sağ salim çıktık çok şükür. Öndeki Marianne bizim dadımız, çocuğumuza bakan ve dün kendi canını hiçe sayarak, araba taklalar atarken evladımın üzerine kapanarak beliki de onu ölümden kurtaran can. Allah ondan bin kere razı olsun..."

Alişan'dan kaza sonrası ilk paylaşım - Sayfa 4

Bir de Dürdanemiz var evimizin eli ayağı. Kaza haberini duyduğu anda ne yapacağını bilemeyen ve bizi sapasağlam gördüğünde boynumuza sarılan canımız. Yani diyeceğim o ki iyiliğin kimden geleceği, kimin sizin için dualar ettiğini bilemezsiniz. Bu arada o kadar fazla arayan soran, geçmiş olsun dileklerini arayarak, mesaj atarak ya da sosyal medyadan ileten oldu ki, Allah’ım hepinizden razı olsun. Allah’ım eksikliğinizi göstermesin. Hayat dostlarla,arkadaşlarla ve seni sevenlerle güzel. Allah’ım hepimizi kazalardan, belalardan,nazarlardan korusun.