Alişan, kaza sonrası kasko şirketinden 1 milyon TL aldığı iddialarına yanıt verdi

Geçtiğimiz günlerde Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde trafik kazası geçiren Alişan, kaza sonrası "kasko şirketinden 1 milyon TL aldığı" iddialarına yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, "Tabii ki öyle bir para almadım, bu kadar hızlı sonuçlanacak bir durum değil" ifadelerini kullandı.

Alişan, kaza sonrası kasko şirketinden 1 milyon TL aldığı iddialarına yanıt verdi - Sayfa 1

Geçtiğimiz günlerde ailesi ile birlikte Manisa'da trafik kazası geçiren şarkıcı Alişan, önceki akşam Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt ve arkadaşlarıyla Arnavutköy'de görüntülendi. Kazanın ardından ilk kez görüntülenen ünlü türkücü, en sağlam arabayı aradığını söyledi. 

Alişan, kaza sonrası kasko şirketinden 1 milyon TL aldığı iddialarına yanıt verdi - Sayfa 2

Sigorta şirketinden 1 milyon TL aldığı iddialarına yanıt veren Alişan, "Tabii ki öyle bir para almadım, bu kadar hızlı sonuçlanacak bir durum değil, tüm raporlar çıktığı zaman bakacağız" dedi.

Alişan, kaza sonrası kasko şirketinden 1 milyon TL aldığı iddialarına yanıt verdi - Sayfa 3

Yeni alacağı aracı hakkında da konuşan Alişan, "Buse ile en sağlam araba hangisi araştırmasını yaptık, sağ olsunlar yardımcı oldular. Birkaç gün test aşamasında olacağım, kısmet olursa alacağız" dedi.

Alişan, kaza sonrası kasko şirketinden 1 milyon TL aldığı iddialarına yanıt verdi - Sayfa 4

Alişan, eşi Buse Varol'un hamileliği hakkında ise "Evet biz biliyorduk. Sahnede sizinle paylaşacaktım ama maalesef böyle bir durum oldu. Çok şükür hem Buse hem de karnındaki bebek iyi" dedi.