Ali Atay'lı Son Yaz dizisi fırtına gibi başladı!

FOX TV'nin iddialı dizisi Son Yaz izleyici karşısına çıktı. Son Yaz dizisinin ilk bölümünün önceki akşam yayınlanmasına rağmen etkileri hala devam ediyor. Özellikle Leyla İle Mecnun dizisi ile gönüllere taht kuran Son Yaz'ın başrolü Ali Atay, performansıyla adeta göz doldurdu. İşte Son Yaz dizisi ve Ali Atay için sosyal medyada yapılan yorumlar...

Ali Atay'lı Son Yaz dizisi fırtına gibi başladı! - Sayfa 1

FOX TV'de reyting rekorlarını alt üst edecek Son Yaz dizisi izleyici ile buluştu. Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerde olduğu Son Yaz, kanalın yüzünü güldürecek gibi duruyor. 

120
Ali Atay'lı Son Yaz dizisi fırtına gibi başladı! - Sayfa 2

Leyla İle Mecnun dizisi ile başarılı bir ivme yakalayan oyuncu Ali Atay, bu defa idealist bir savcı rolüyle seyirci karşısına çıktı. Yeni rolüyle hayranlarını şaşırtan Ali Atay hakkında binlerce yorum yapıldı. Twitter'da en çok konuşulanlar listesine girdi. 

220
Ali Atay'lı Son Yaz dizisi fırtına gibi başladı! - Sayfa 3

SON YAZ DİZİSİNİN KONUSU

Son Yaz dizisinde idealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif aldı. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı (Alperen Duymaz) Selim Kara’nın bizzat koruması…

320
Ali Atay'lı Son Yaz dizisi fırtına gibi başladı! - Sayfa 4

Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi güç bir durumdur.

420