Ali Atay 'Son Yaz' dizisinde farklı rolüyle izleyicileri şaşırttı!

FOX TV'nin yeni dizisi Son Yaz'ın başrolü Ali Atay, en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Başarılı oyuncu Ali Atay, seyircinin karşısına bu kez idealist bir savcı rolüyle çıktı. Ali Atay'ın performansı hakkında çok sayıda yorum yapıldı. Öyle ki dizi başlar başlamaz sosyal medyada fırtınalar estirdi...

Ali Atay 'Son Yaz' dizisinde farklı rolüyle izleyicileri şaşırttı! - Sayfa 1

Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerde olduğu Son Yaz dizisi şimdiden gönüllere taht kurdu. 

113
Ali Atay 'Son Yaz' dizisinde farklı rolüyle izleyicileri şaşırttı! - Sayfa 2

Başarılı oyuncu Ali Atay, bu defa idealist bir savcı rolüyle seyirci karşısına çıktı. Yeni rolüyle hayranlarını şaşırtan Ali Atay hakkında binlerce yorum yapıldı. Twitter'da en çok konuşulanlar listesine girdi. 

213
Ali Atay 'Son Yaz' dizisinde farklı rolüyle izleyicileri şaşırttı! - Sayfa 3

Son Yaz dizisinde idealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif aldı. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı (Alperen Duymaz) Selim Kara’nın bizzat koruması…

313
Ali Atay 'Son Yaz' dizisinde farklı rolüyle izleyicileri şaşırttı! - Sayfa 4

Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi güç bir durumdur.

413