Aleyna Çakır olayının yankıları sürüyor! Olaydaki Ümitcan Uygun detayına tepki yağdı!

Aleyna Çakır cinayeti Adli Tıp raporunu canlı yayında paylaşan Müge Anlı “Beklenen rapor dendi ben hiç beklemiyordum. Bir gariplik var, birileri doğru söylemiyor” demişti. Türkiye'nin günlerce konuştuğu Aleyna Çakır cinayetinin baş şüphelisi Ümitcan Uygun'un, şiddet görüntüleri infial yaratmıştı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Çakır’ın sevgilisi Ümitcan Uygun’dan DNA örneğinin alınmamasına tepki gösterdi. Türkiye'nin konuştuğu olayın perde arkası ne? Aleyna Çakır ve Ümitcan Uygun kim?

Aleyna Çakır olayının yankıları sürüyor! Olaydaki Ümitcan Uygun detayına tepki yağdı! - Sayfa 1

Ankara’da 21 yaşındaki Aleyna Çakır hakkındaki Adli Tıp Kurumu’nun ‘asılma sonucu öldü’ yönündeki raporu tartışmalara neden oldu. 

131
Aleyna Çakır olayının yankıları sürüyor! Olaydaki Ümitcan Uygun detayına tepki yağdı! - Sayfa 2

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Çakır’ın sevgilisi Ümitcan Uygun’dan DNA örneğinin alınmamasına tepki gösterdi.

231
Aleyna Çakır olayının yankıları sürüyor! Olaydaki Ümitcan Uygun detayına tepki yağdı! - Sayfa 3

Hürriyet'teki habere göre soruşturma dosyasına göre, Aleyna Çakır ismiyle bilinen Sema Esen’in, 3 Haziran 2020 günü evinde bornoz kuşağıyla tavana asılı şekilde cansız cesedi bulundu.

331
Aleyna Çakır olayının yankıları sürüyor! Olaydaki Ümitcan Uygun detayına tepki yağdı! - Sayfa 4

İntihar mı cinayet mi tartışmasına neden olan şüpheli ölümle ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Aleyna’yı daha önce dövdüğü ve ölümle tehdit ettiği iddia edilen erkek arkadaşı Ümitcan Uygun’un ifadesi alındı.

431