Oppo Find 5, Çin dışında satışa sunuldu

Birçok ülkede sabırsızlıkla beklenen telefon ilk defa uluslararası arenada görücüye çıktı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Oppo Find 5, Çin dışında satışa sunuldu

Ülkesi Çin'e sunduğu telefonlarla adından sıkça söz ettiren, oluşturduğu hayran kitlesi ile yüz binlerce telefonu saatler içerisinde satan şirket, geçtiğimiz yılın son döneminde resmiyete kavuşturduğu Find 5 modelini uluslararası arenada da satışa sunacağını bildirmişti. Oppostyle.com sitesi üzerinden 16GB'lık versiyonu 499$'dan satışa sunulan telefonun ülkemiz kullanıcılarına sunulması noktasında herhangi bir bilgi yok. Sitede satışa sunulduğu andan itibaren yoğun ilgili ile karşılaşılırken, kısa süre içerisinde stoklar tükendi.



Oppo Find 5'in teknik özelliklerini hatırlayacak olursak,   1.5GHz saat hızında çalışan Qualcomm çözümü dört çekirdekli Krait ve 28nm mimarili işlemci, konsol kalitesinde görüntüleme sunan Adreno 320 grafik birimi ve 2GB RAM telefonun güç birimini oluşturuyor. 5inç boyutunda ve 1920 x 1080p çözünürlüklü Super IPS ekranı Corning Gorilla Glass 2 ile dayanaklı bir yapı sunarken, telefon 16GB depolama biriminin yanı sıra microSD kart desteği de sunmaktadır.

1362069119_309757xcitefun-oppo-find-5-4.jpg

Android 4.1 Jelly Bean ve firmanın kendi özelleştirdiği arabirimi kullanan telefonda 120fps video çekiminin yanı sıra HDR desteği ve f/2.2 diyafram açıklığına sahip 13mp kamera bulunmakta. Ön bölümde ise görüntülü konuşmalar için 1.9mp kamera yer almakta. Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4 GHz / 5 GHz), Wi-Fi Direct, DLNA, GPS, Bluetooth ve NFC telefonun diğer teknik detayları arasında yer alıyor.

2500mAh kapasiteye sahip pil ile yekpare bir tasarım sunan telefon 8.8mm kalınlığında. Oldukça şık bir yapı sunan Oppo Find 5'in dikkat çeken detaylarından bir diğeri ise Dirac HD ses teknolojisidir. Lüks araba üreticileri tarafından da tercih edilen söz konusu teknoloji mükemmele yakın ses deneyimi sunmakta.

1362069130_find-5-masthead.jpg
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER