Akılalmaz olay! Patronunun hayatını kabusa çevirdi!

Adana'da yaşanan olayda koronavirüs hastasından aldığı tükürüğü patronunu İbrahim Ünverdi'nin içeceğine karıştırmaya çalıştığı iddia edilen işçi Ramazan Ç. yakalandı. Bu iddiaya şaşıran Ünverdi, "Ben hayatımda böyle bir öldürme tekniği görmedim" dedi. Oto galerici İbrahim Ünverdi'nin verdiği 215 bin TL ile ortadan kaybolan Ramazan Ç. yakaladnıktan sonra ev hapsi cezası aldı.

Akılalmaz olay! Patronunun hayatını kabusa çevirdi! - Sayfa 1

Kentte, geçen yıl eylül ayında oto galericilik yapan İbrahim Ünverdi’nin iddiaya göre, otomobil satışından elde ettiği 215 bin TL'yi ofise götürmesi için verdiği çalışanı Ramazan Ç., parayla birlikte ortadan kayboldu. Olaydan birkaç gün sonra Ünverdi'nin ulaştığı Ramazan Ç., parayı borcu olduğu tefeciye verdiğini öne sürüp, telefonunu kapattı. 

Akılalmaz olay! Patronunun hayatını kabusa çevirdi! - Sayfa 2

Ünverdi, başka bir personelinden, Ramazan Ç.'nin bir koronavirüs hastasından 500 lira karşılığında tükürük aldığını ve içeceğine koymaya çalıştığını öğrendi. Bu iddiaya şaşıran Ünverdi, "Ben hayatımda böyle bir öldürme tekniği görmedim" dedi. Olayın basına yansımasının ardından Ramazan Ç.’nin daha çok sinirlendiğini öne süren Ünverdi, tehdit mesajları almaya başladığını kaydetti. Bunun üzerine Adana Adliyesi’ne giden Ünverdi, Ramazan Ç. hakkında öldürmeye teşebbüs ve tehdit suçlarından şikayetçi oldu. Ünverdi’nin şikayetinin ardından Ramazan Ç., 10 Şubat’ta saklandığı evde yakalandı. Sorgusu tamamlanan Ramazan Ç., Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildiği sırada, korona hastasından alınan tükürüğün yalan olduğunu, İbrahim Ünverdi’nin kendisini 1 milyon lira dolandırdığını ve Ünverdi’nin tefeci olduğunu iddia etti. Sağlık kontrolünden geçirilen Ramazan Ç., 'dolandırıcılık' suçundan adliyeye sevk edildi. Ramazan Ç.’ye ev hapsi cezası verildi.

Akılalmaz olay! Patronunun hayatını kabusa çevirdi! - Sayfa 3

‘BEKLEDİĞİMİZ BİR KARAR DEĞİLDİ’

Ramazan Ç.’nin yakalandığına çok mutlu olduğunu söyleyen İbrahim Ünverdi, “Şu an biraz mutlu olsak bile birazda üzgünüz. Hakim ev hapsi verilmesine karar kıldı. Bu beklediğimiz bir karar değildi. Bizim isteğimiz hapis cezası almasıydı. Avukatlarımız itirazda bulanacaklar. Bu virüs 2- 3 kişiden çıktı ve tüm dünyaya yayıldı. Sağlık personelleri bu kadar çalışırken bu kişinin şeytani plan yapması çok üzücü bir durum. Ev hapsi eşimi, çocuklarımı bir nebze rahatlattı ama ceza evine girerse tabi çok çok daha rahatlayacağız. Kendimizi daha da güvende hissedeceğiz” dedi.

Akılalmaz olay! Patronunun hayatını kabusa çevirdi! - Sayfa 4

‘ŞİMDİ O EVDE BİZ DIŞARDAYIZ’

Aylardır korkusundan evden çıkamadığını söyleyen Dilek Ünverdi, şunları söyledi: “Bir nebzede olsa rahatladık. O şimdi evinde biz dışarıya çıkıyoruz. Ama en çok istediğimiz o kişinin ceza alması. Avukatlarımız bu konu hakkında itirazda bulanacaklar. İnşallah adalet yerini bulacak.”