Ajax Fenerbahçeli Altay Bayındır'ı transfer etmek istiyor

Kalecisi Onana 1 yıl futboldan men cezası alan Hollanda devi, uzun süredir gözlemlediği Altay Bayındır’ı yakın takibe aldı. Ajax, genç file bekçisi için sezon sonunda kapıyı çalabilir.

Ajax Fenerbahçeli Altay Bayındır'ı transfer etmek istiyor - Sayfa 1

Hollanda devi Ajax, kalecisi Onana'nın 1 yıl futboldan men cezası almasının ardından uzun süredir gözlemlediği Altay Bayındır’ı yakın takibe aldı. Ajax, genç file bekçisi için sezon sonunda kapıyı çalabilir.

Ajax Fenerbahçeli Altay Bayındır'ı transfer etmek istiyor - Sayfa 2

Altay Bayındır, bu sezon sergilediği performansla Fenerbahçe’nin zirve yarışında olmasına büyük katkı sağladı. Genç file bekçisi, EURO 2020 için ne kadar iddialı olduğunu da gösterdi. Altay’ın bu formu, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti.

Ajax Fenerbahçeli Altay Bayındır'ı transfer etmek istiyor - Sayfa 3

Ajax, bir süredir 22 yaşındaki file bekçisini gözlemcilerine takip ettiriyordu. Hollanda ekibinin kalecisi Andre Onana, yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle 1 yıl ceza aldı. 

Ajax Fenerbahçeli Altay Bayındır'ı transfer etmek istiyor - Sayfa 4

Ajax, bu gelişme sonrası Altay’a olan ilgisini artırdı. Kırmızı-Beyazlılar, başarılı file bekçisinin performansını devam ettirmesi halinde sezon sonunda Fenerbahçe’nin kapısını çalmayı planlıyor.