Adnan Oktar davasında iğrenç itiraflar! Kız arkadaşını da turnikeye sok!

Son dakika haberlere göre; Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik açılan 77'si tutuklu 238 sanıklı davanın, bugün görülen duruşmasında etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan tutuksuz sanık S.S.T. dinlendi. S.S.T., Adnan Oktar'ın talimatıyla örgüte yeni katılan kadınların, 'Turnike Sistemi' adı verilen olayla toplu cinsel ilişkiye sokulduğunu öne sürdü.

Adnan Oktar davasında iğrenç itiraflar! Kız arkadaşını da turnikeye sok! - Sayfa 1

Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik açılan 77'si tutuklu 238 sanıklı davanın, bugün görülen duruşmasında etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan tutuksuz sanık S.S.T. dinlendi. S.S.T., Adnan Oktar'ın talimatıyla örgüte yeni katılan kadınların, 'Turnike Sistemi' adı verilen olayla toplu cinsel ilişkiye sokulduğunu öne sürdü.
 

124
Adnan Oktar davasında iğrenç itiraflar! Kız arkadaşını da turnikeye sok! - Sayfa 2

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi karşısındaki görülen 72. duruşmaya tutuksuz sanık "Cinsel istismar" ve "Terör örgütü üyeliği" suçundan yargılanan S.S.T. ile taraf avukatları katıldı. Sanık S.S.T.'nin baskı altında olmadan kendini rahat ifade etmesi için alınan karar gereği duruşma salonuna diğer sanıklar ve izleyiciler alınmadı.

 
 

224
Adnan Oktar davasında iğrenç itiraflar! Kız arkadaşını da turnikeye sok! - Sayfa 3

KADINLARA ÖNCELİK VERİLİYORDU

Ankara'da üniversite okurken 2001 yılında Oktar grubuyla bir kişi aracılığıyla tanıştığını ifade eden S.S.T. "Bana Harun Yahya kitapları okumamı tavsiye etti. Ben kitapları okuyarak bu grupla yakınlaştım. Harun Yahya kitapçıklarını Ankara'da dağıtmaya başladım, İbrahim Tuncer ile temas halindeydik. 2003 yılları arasında dini tebliğ olayı çok gündemdeydi. 'Dini tebliğ etmemiz lazım' diyorlardı ve bayanlara öncelik veriyorlardı" dedi.

324
Adnan Oktar davasında iğrenç itiraflar! Kız arkadaşını da turnikeye sok! - Sayfa 4

KIZI ERKEKLER GRUBUYLA TANIŞTIRMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER

Örgütün kendilerine kadınlarla tanışmaları gerektiğini ve dini kadınlara tebliğ etmeleri gerektiğini söylediklerini belirten tutuksuz sanık "O zamanlar dini tebliğ etmek aklımızda. Camide bir kadının telefonunu aldım, bir yandan kız arkadaşım oldu bir yandan da dini tebliğ ediyordum. Adnan Oktar'ı çok övüyorlardı bana.

424