Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de gündem Sergen Yalçın!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Hull'un yerel gazetesi Hull Daily Mail'in teknik direktör anketinde Fatih Terim ve Şenol Güneş gibi isimlerin yer almasının ardından Yorkshire Post da yeni bir iddia ortaya attı.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de gündem Sergen Yalçın! - Sayfa 1

Spor Toto Süper Lig'de son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran başarılı teknik adam Sergen Yalçın, uzun süredir futboldan uzak yaşam sürüyordu.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de gündem Sergen Yalçın! - Sayfa 2

Siyah beyazlılarla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşan 49 yaşındaki genç teknik direktörün yeni takımı için İngiltere'den yeni bir iddia geldi.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de gündem Sergen Yalçın! - Sayfa 3

HULL CITY SÖYLENTİLERİ

Hull'un da yer aldığı Yorkshire bölgesinin en önemli Haber kaynaklarından Yorkshire Post, Hull City'de yeni menajerlik adına favori ismin Sergen Yalçın olduğunu belirtti. Acun Ilıcalı'nın potansiyel adayları arasında Sergen Yalçın'ın ilk sırada yer aldığı kaydedildi.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'de gündem Sergen Yalçın! - Sayfa 4

Hull City'nin menajerliği adına Sergen Yalçın'ın ardından en güçlü ikinci adayın ise Carlos Corberan olduğu belirtildi. Corberan, geçtiğimiz sezon Huddersfield ile play-off finaline kadar yükselmiş fakat yaz aylarında takımdan ayrılarak Olympiacos'un başına geçmişti.