Acun Ilıcalı'dan bir kötü haber daha!

Survivor'un son bölümde yarışmacılar arasında ipler gerildi. Ödül ve dokunulmazlık oyunlarında büyük gerginlikler yaşandı. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı üzücü haber ise olay oldu. 'Bana göre final adaylarından biri' diyen Ilıcalı, üzücü haberi yarışmacılarla paylaşacak...

Acun Ilıcalı'dan bir kötü haber daha! - Sayfa 1

Survivor'ın yayınlanan son bölümünde ödül ve dokunulmazlık oyunlarında büyük gerginlikler yaşandı. Çağrı ve Poyraz arasında yaşanan gerginlik dokunulmazlık oyunu sonrası ada konseyine sıçradı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı bir isim çıkardı.

111
Acun Ilıcalı'dan bir kötü haber daha! - Sayfa 2

Dokunulmazlık ödülünü kaybettikten sonra ada konseyinde bir isim çıkaran Gönüllüler takımında oylar Duygu ve Aleyna arasında gitti. Aleyna ilk eleme adayı oldu.

211
Acun Ilıcalı'dan bir kötü haber daha! - Sayfa 3

Konseyde diğer damga vuran an ise Çağrı ve Poyraz arasında oyunlarda yaşanan gerilimdi. Çağrı konseyde yaptığı açıklama ortalığı karıştırdı. 

311
Acun Ilıcalı'dan bir kötü haber daha! - Sayfa 4

Çağrı "Yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum. Market oyununda şöyle bir şey oldu devamlı bağırma vardı. Bir kişi tarafından özellikle. Bir noktada açlık, duygusal anımızdı. Bir anlık ağzımdan' 'yeter' diye bir şey ekledim. " dedi. 

411