Acun Ilıcalı dede oluyor! İşte Acun'un ilk karısı

Acun Ilıcalı'nın 5 sene evli kaldığı Seda Başbuğ'dan olan 30 yaşındaki kızı Banu Ilıcalı, 4,5 aylık hamile. Acun Ilıcalı'nın "Mucize Çocuk" olarak tanımladığı kızı Banu Ilıcalı ve annesi Seda Başbuğ merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı dede oluyor! İşte Acun'un ilk karısı - Sayfa 1

Banu Ilıcalı, Acun Ilıcalı'nın 19 yaşındaki ilk evliliğinden olan büyük kızı. Seda Başbuğ ile evlenen Acun Ilıcalı o dönem büyük bir kaza atlatmış ve kızı o kazadan canlı kurtulunca ona 'mucize çocuk' demişti. Ilıcalı'nın kızı Banu'ya 'mucize çocuk' demesinin altında acı bir hikaye yatıyor.

111
Acun Ilıcalı dede oluyor! İşte Acun'un ilk karısı - Sayfa 2

Acun Ilıcalı'nın 3 yıl evvel evlendirdiği ve şimdilerde 4,5 aylık hamile olduğunu duyurduğu kızı Banu Ilıcalı'nın, trajik bir öyküsü var. Acun'un anne babasını kaybettiği kazada, kızı Banu mucize bir şekilde hayatta kaldı. Adı da bu yüzden 'mucize çocuk' olarak kaldı.
 

211
Acun Ilıcalı dede oluyor! İşte Acun'un ilk karısı - Sayfa 3

Acun Ilıcalı, hayatının en zor anlarım dediği kaza olayını şu şekilde anlatmıştı: "Çok sevdiğim babaanne ve dedemi trafik kazasında yitirdim. Karşıdan karşıya geçiyorlardı. Bir arabanın altında kaldılar. Bu olaydan 4 yıl sonra aynı korkunç kader bu kez anne-babamı buldu. Ben 19 yaşında evlendim. Bir kızım oldu. Kızım henüz 10 aylıktı. Annem ve babamla Bodrum'a tatile gidecektik.

311
Acun Ilıcalı dede oluyor! İşte Acun'un ilk karısı - Sayfa 4

Benim son anda işim çıktı, "Siz gidin daha sonra geleceğim." dedim. Kızım Banu da onların yanındaydı. Balıkesir'i geçmişler. Babam sakin sakin konvoyu sollarken, bir anda karşısına 180'le gelen bir araç çıkmış ve kafa kafaya çarpışmışlar. Annemle babam orada rahmetli olmuş.
 

411