Abdullah Avcı’dan Fatih Terim’e zehir zemberek sözler!

Galatasaray'ın 2-1 kazandığı ve şampiyonluğu garantilediği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e sert suçlamalarda bulundu. Abdullah Avcı, yedek kulübesinde yaşanan ve Fatih Terim'in tribüne gönderildiği olay ile ilgili çok konuşulacak sözler sarf etti.<br /> <br />

Abdullah Avcı’dan Fatih Terim’e zehir zemberek sözler! - Sayfa 1

Galatasaray'ın 2-1 kazandığı ve şampiyonluğu garantilediği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e sert suçlamalarda bulundu. Abdullah Avcı, yedek kulübesinde yaşanan ve Fatih Terim'in tribüne gönderildiği olay ile ilgili çok konuşulacak sözler sarf etti.

Abdullah Avcı’dan Fatih Terim’e zehir zemberek sözler! - Sayfa 2

Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray’a 2-1 yenilerek şampiyonluk şansını yitiren Medipol Başakşehir’in teknik direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e sert tepki gösterdi.

Abdullah Avcı’dan Fatih Terim’e zehir zemberek sözler! - Sayfa 3
Basın toplantısında konuşan Abdullah Avcı, şunları söyledi:

“Burada gol atmak hakikaten çok zor. Gol attığın zaman kulübene saldırı oluyor. Provokasyon oluyor, herhalde VAR kayıtları da vardır, bakarlar. Çok net söylüyorum, hiçbir zaman da farklı şeyler de söylemedim. Bir teknik adam golden sonra kulübeye saldıracak çete halinde, yumruk atacak, hakaret edecek, telaffuz edemiyorum. Dördüncü hakem bunu göremeyecek, sonra bir daha gelecek hem de eski çalıştığı oyuncusuna, hem hakaret edecek hem yumruk atacak sonra da kulübenin arkasına kaçacak, delikanlı adam devam eder. Onun için mesafe kat edemiyoruz. Biz sahanın içinde kalmaya devam edeceğiz.”
Abdullah Avcı’dan Fatih Terim’e zehir zemberek sözler! - Sayfa 4
“40 SENEDİR BU FİLM DEVAM EDİYOR”

Rakiplerini tebrik eden Abdullah Avcı, “Bugünle ilgili oyun organizasyonlarına, plana sadık bir şekilde oynamak ve kazanmak arzusuyla geldik. İlk yarı itibarıyla oyun tamamen istediğimiz gibi gitti. Gol ve golden sonra topa sahip olmada çabuk kayıplar yaptık ama fazla pozisyon vermedik. Devreyi 1-0 önde kapattık. İlk yarıda duran toplar tehlikeli olmuştu, ikinci yarıda bir duran topun devamından yediğimiz gol, 10 dakikalık süreç ve duygu dalgalanması rakibe üstünlük verdi.