Son dakika... Amerikan basını, Kaşıkçı'yı öldüren ekibin pasaportlarını yayınladı!

Washington Post, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra bir daha haber alınamayan Cemal Kaşıkçı'yı öldüren suikast timinden yedi kişinin pasaport bilgilerini paylaştı. New York Times ise, cinayet için Türkiye'ye gelen beş kişinin kimliğinin belirlendiğini duyurdu.<br />

Son dakika... Amerikan basını, Kaşıkçı'yı öldüren ekibin pasaportlarını yayınladı! - Sayfa 1

Washington Post, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra bir daha haber alınamayan Cemal Kaşıkçı'yı öldüren suikast timinden yedi kişinin pasaport bilgilerini paylaştı. New York Times ise, cinayet için Türkiye'ye gelen beş kişinin kimliğinin belirlendiğini duyurdu.

112
Son dakika... Amerikan basını, Kaşıkçı'yı öldüren ekibin pasaportlarını yayınladı! - Sayfa 2

Suudi Arabistan vatandaşı gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması, dünya gündeminde ilk sıradaki yerini koruyor. İstanbul'daki başkonsolosluk binasına girdikten sonra bir daha haber alınamayan gazeteciyle ilgili en çarpıcı haber, köşe yazarı olduğu Washington Post'tan geldi.

212
Son dakika... Amerikan basını, Kaşıkçı'yı öldüren ekibin pasaportlarını yayınladı! - Sayfa 3

Amerikan gazetesi, Cemal Kaşıkçı'yı öldüren ekipte yer alan 7 kişinin pasaport bilgilerini yayınladı. Cemal Kaşıkçı'nın düzenli olarak makaleler yazdığı Washington Post, pasaportlardaki fotoğrafları ve isimleri ise gizledi.

Gazete, bu kişilerin kimliklerini henüz bağımsız kaynaklar tarafından doğrulayamadığını bildirdi.

312
Son dakika... Amerikan basını, Kaşıkçı'yı öldüren ekibin pasaportlarını yayınladı! - Sayfa 4
NEW YORK TIMES, İSİMLERİ AÇIK AÇIK YAZDI

New York Times (NYT) gazetesi ise, Türkiye'nin cinayete karışan beş kişinin kimliğini tespit ettiğini duyurdu.

Maher Abdulaziz Mutreb, 2017'de Suudi Arabistan'ın Londra Büyükelçiliğine atanmış bir diplomat ve Suudi Prens'le muhtemelen koruması olarak birçok yeri ziyaret etti.
412