9 yaşındaki çocuğun bulunduğu çöp evin duvarındaki yazıların anlamı ne? Sırrı çözüldü

Bursa'da 9 yaşındaki yeğenini alıkoyan Kamuran Pınar A.'nın çöp eve dönüştürdüğü daire temizlenirken duvarda bulunan kağıtlar dikkat çekmişti ve merak edildi. Şimdi ise o yazıların sırrı ortaya çıktı.

9 yaşındaki çocuğun bulunduğu çöp evin duvarındaki yazıların anlamı ne? Sırrı çözüldü - Sayfa 1

Bursa'da teyzesinin çöple doldurduğu evin kilitli olan odasında baygın halde bulunan 9 yaşındaki C.M.A'nın dramıyla sarsıldık hepimiz.
 

9 yaşındaki çocuğun bulunduğu çöp evin duvarındaki yazıların anlamı ne? Sırrı çözüldü - Sayfa 2

1 yıldır aç ve susuz bir halde odada tek başına hayata tutunmaya çalışan C.M.A'yı alıkoyan teyze Kamuran Pınar A., savcılıktaki ifadesinde annesi istemediği için yeğenine kendisinin baktığını, 4 aydır bu halde olduğunu ve hiçbir yardım kabul etmediğini söyledi.

9 yaşındaki çocuğun bulunduğu çöp evin duvarındaki yazıların anlamı ne? Sırrı çözüldü - Sayfa 3

Kamuran Pınar A. ifadesinde, 'Yeğenim anneannesi ile beraber kalıyordu. Annem öldükten sonra şehir dışında yaşayan kardeşim ile iletişim kurmaya çalıştım. Fakat annesi çocuğu istemedi. O yüzden çocuğu yanıma aldım. Annesi istemediği için yeğenime ben bakıyordum. Kardeşimin çocuğunu kabul etmesi için de zaman zaman iletişim kurup, ikna etmeye çalışıyordum' dedi.
 

9 yaşındaki çocuğun bulunduğu çöp evin duvarındaki yazıların anlamı ne? Sırrı çözüldü - Sayfa 4

Teyze Kamuran Pınar Acar, emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.