5 yaşındaki oğlunu öldüren eski futbolcu için istenen ceza belli oldu

Süper Lig'de 2008- 2009 sezonunda Hacettepe Spor Kulübü'nde oynayan ve son olarak da Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bursa Yıldırımspor kaptanlığı yapan Cevher Toktaş, 5 yaşındaki oğlu Kasım'ı öldürdüğünü itiraf etmişti. Bu itiraf sonrası görülmeye başlanan davanın son celsesinde adli tıp raporu sonuçları da ortaya çıktı. Raporda yer alan o detay ise duyanların içini acıttı.

5 yaşındaki oğlunu öldüren eski futbolcu için istenen ceza belli oldu - Sayfa 1

Bursa'da Süper Lig eski oyuncusu Cevher Toktaş'ın 5 yaşındaki öz oğlu Kasım'ı öldürmesi olayından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 33 yaşındaki eski futbolcu Kasım Toktaş oğlu 5 yaşındaki Kasım'ı ateşlenince hastaneye götürmüş ve burada küçük Kasım şüpheli şekilde hayatını kaybetmişti. Aradan geçen kısa zaman sonra Kasım Toktaş polise giderek oğlunu öldürdüğünü itiraf etmişti. Bu gelişme sonrası Toktaş'ın yargılandığı davanın son celsesinde adli tıp raporu sonuçları da açıklığa kavuştu. Raporda yer alan detaylar duyanların yüreğini dağladı..

116
5 yaşındaki oğlunu öldüren eski futbolcu için istenen ceza belli oldu - Sayfa 2

Akılalmaz olaya ilişkin ortaya çıkan son dakika detayları şöyle;

Bursa'da oğlunu öldüren futbolcunun davasına devam edildi. Adli tıptan gelen raporda küçük çocuğun boğularak hayatını kaybettiği belirtildi.

216
5 yaşındaki oğlunu öldüren eski futbolcu için istenen ceza belli oldu - Sayfa 3

Bursa'da, eski futbolcu Cevher Toktaş, 5 yaşındaki oğlu Kasım'ı korona virüs şüphesiyle yatırıldığı hastanede boğarak, öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.
 

316
5 yaşındaki oğlunu öldüren eski futbolcu için istenen ceza belli oldu - Sayfa 4

Süper Lig eski futbolcusu Cevher Toktaş (33) hakkındaki iddianame tamamlandı. İstanbul Adli Tıp İhtisas Dairesi'nde hazırlanan raporda, küçük Kasım'ın ölümünün hastanede verilen ilaç veya uygulanan tedaviden kaynaklı olmadığı, küçük çocuğun 'boğularak' öldüğü tespit edildi.
 

416