5 bölgede sağanak yağış var! Meteoroloji bildirdi

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre bugün beş bölgemizde sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinde seyrediyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Adana'nın kuzey ve doğusu, Osmaniye'nin kuzey ve batısı ile Kahramanmaraş'ın batısında yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Son tahminlere göre illerimizde beklenen sıcaklıklar ve hava durumu şöyle...

5 bölgede sağanak yağış var! Meteoroloji bildirdi - Sayfa 1

Son dakika Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre; ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Malatya dışında Doğu Anadolu bölge geneli, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Mersin'in kuzeyi, Kayseri, Nevşehir ve Niğde çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

5 bölgede sağanak yağış var! Meteoroloji bildirdi - Sayfa 2

KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI
Yağışların öğle saatlerinden sonra Adana'nın kuzey ve doğusu, Osmaniye'nin kuzey ve batısı ile Kahramanmaraş'ın batısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

5 bölgede sağanak yağış var! Meteoroloji bildirdi - Sayfa 3

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNDE
Hava sıcaklığının ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle kuzeyli, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile öğle saatlerinden sonra Akdeniz Bölgesinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 bölgede sağanak yağış var! Meteoroloji bildirdi - Sayfa 4

İLLERİMİZDE HAVA DURUMU
Son dakika Meteoroloji'den alınan bilgilere göre illerimizde beklenen sıcaklıklar ve hava durumu ise şöyle olacak:

ANKARA: 23, Parçalı ve az bulutlu.

İSTANBUL: 24, Parçalı ve az bulutlu.

İZMİR: 27, Az bulutlu.

KOCAELİ: 25, Parçalı ve az bulutlu.

EDİRNE: 28, Parçalı ve az bulutlu.