5 adımda yağlarınızdan kurtulun

5 adımda yağlarınızdan kurtulmanın formülünü veriyoruz. Dümdüz bir göbek, güçlü kaslar, güzel bir beden, kim istemez ki! Yağlarından rahatsız olan bey ve bayanlar harika 5 yöntem ile bu yağlardan kurtulmanızı sağlayabiliriz ancak bu 5 hatayı yapmamak koşuluyla. Araştırmalar, sağlıklı kilo vermenin zekice planlanmış besin kombinasyonları ile mümkün olduğunu gösteriyor. İşte sağlıklı kilo vermenin 5 yolu

5 adımda yağlarınızdan kurtulun - Sayfa 1

 Zayıflamak ve vücut yağlarından kurtulmak zaman ister 

Kahvaltı; yağsız protein, işlenmemiş tahıl ve meyveden oluşmalı. Öğle yemeği sebze ağırlıklı olmalı. Akşam ise etin yanında mutlaka meyve tüketilmeli

148
5 adımda yağlarınızdan kurtulun - Sayfa 2

İnsanların kafası sürekli 'Zayıflamak için ne yemeliyim?' sorusu ile meşgul. Öyle bir yiyecek olmalı ki; hem doyuma ulaştırmalı, hem zevkle yenmeli, hem de zayıflatmalı.

248
5 adımda yağlarınızdan kurtulun - Sayfa 3

Açıkçası tek başına zayıflamayı sağlayan bir yiyecek yok! Sadece deneysel çalışmalarda; süt, zerdeçal, kimyon ve yeşil çayın, belirli miktarlarda düzenli olarak tüketildiklerinde, hücre içinde yağ sentezini yapan enzimlerin çalışmasını durdurduğu keşfedildi.

348
5 adımda yağlarınızdan kurtulun - Sayfa 4

Vücudumuza giren her yiyeceğin içeriği kadar, miktarı ve geçirdiği işlemin de zayıflamada etken olduğunu unutmamanız gerekiyor. 

448