25 Eylül Pazar günü hava durumu nasıl?

Günlerdir süren sağanak yağmur ve serin hava pazar günü yerini güneşe bıraktı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre hava sıcaklığı mevsim normallerinde seyredecek. İşte 5 günlük hava durumu raporu...

25 Eylül Pazar günü hava durumu nasıl? - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayınlanan 5 günlük hava durumu tahminiyle birlikte İstanbul'da bu hafta yağış olup olmadığı merak ediliyor. MGM tarafından yapılan son değerlendirmeler sonrasında, bugün İstanbul'da güneşli hava hakim. Peki, bu hafta hava durumu nasıl olacak? İşte 5 günlük hava durumu raporu.

110
25 Eylül Pazar günü hava durumu nasıl? - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Marmara, Karadeniz kıyıları ve Doğu Anadolu'nun doğusunun parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

210
25 Eylül Pazar günü hava durumu nasıl? - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİNDE SEYREDECEK
Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmeler sonrasında, bugün hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 2 ila 6 derece aratarak mevsim normalleri civarına çıkacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

310
25 Eylül Pazar günü hava durumu nasıl? - Sayfa 4

İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?
İstanbul'da bugün havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor

410