17 yaşındaki Duygu gözyaşlarıyla toprağa verildi: Kızım için adalet istiyorum

Gaziantep'te erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Mehmet K'nin evinde şüpheli bir şekilde pencereden düşerek hayatını kaybeden Duygu Delen toprağa verildi. Henüz 17 yaşında olan kızına gözyaşları içinde veda eden baba, "Kızım için adalet istiyorum" dedi.

17 yaşındaki Duygu gözyaşlarıyla toprağa verildi: Kızım için adalet istiyorum - Sayfa 1

Gaziantep'te bir apartmanın 4'üncü katından şüpheli bir şekilde düşerek hayatını kaybeden 17 yaşındaki Duygu Delen son yolculuğuna uğurlandı.

17 yaşındaki Duygu gözyaşlarıyla toprağa verildi: Kızım için adalet istiyorum - Sayfa 2

Duygu Delen'in cenazesi Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından Bahaddin Nakıpoğlu Camisi'ne getirildi. Burada kızının tabutuna elini sürerek ağlayan baba Bülent Delen "Kızım için adalet istiyorum. Bir çocuğun ölümü böyle kolay olamaz. Böyle olmaz, kızım tabutun içinde." diyerek gözyaşı döktü.

17 yaşındaki Duygu gözyaşlarıyla toprağa verildi: Kızım için adalet istiyorum - Sayfa 3

Anne Şenel Delen'in de oldukça üzgün olduğu gözlendi. Genç kızın arkadaşları da acılarını kelimelerle ifade edemediklerini belirtti.

17 yaşındaki Duygu gözyaşlarıyla toprağa verildi: Kızım için adalet istiyorum - Sayfa 4

Duygu Delen'in cenazesi kılınan namazın ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Cenaze törenine CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, aile yakınları ve arkadaşları katıldı.