1 milyon dolar kefaletle tutuksuz yargılanacak Weinstein, GPS ile takip edi

Hollywood'da oyuncular dahil birlikte çalıştığı onlarca kadına cinsel saldırıda bulunduğu ancak geçen yıl ortaya çıkan ünlü yapımcı Harvey Weinstein, sonunda kelepçelenerek mahkemeye çıkarıldı. Ancak Weinstein'ın nakit 1 milyon dolar kefaletle tutuksuz yargılanmasına ve GPS cihazıyla takip edilmesine karar verildi.<br /> <br />

1 milyon dolar kefaletle tutuksuz yargılanacak Weinstein, GPS ile takip edi - Sayfa 1

Hollywood'da oyuncular dahil birlikte çalıştığı onlarca kadına cinsel saldırıda bulunduğu ancak geçen yıl ortaya çıkan ünlü yapımcı Harvey Weinstein, sonunda kelepçelenerek mahkemeye çıkarıldı. Ancak Weinstein'ın nakit 1 milyon dolar kefaletle tutuksuz yargılanmasına ve GPS cihazıyla takip edilmesine karar verildi.

111
1 milyon dolar kefaletle tutuksuz yargılanacak Weinstein, GPS ile takip edi - Sayfa 2

Hollywood'taki taciz ve tecavüz skandalının en önemli ismi yapımcı Harvey Weinstein bugün karakola giderek teslim oldu. Karakolda yaklaşın bir buçuk saat kalan Weinstein ardından kelepçeli bir şekilde mahkemeye götürüldü. Weinstein hakkında iki kadına tecavüz ettiği gerekçesiyle dava açılmıştı.

211
1 milyon dolar kefaletle tutuksuz yargılanacak Weinstein, GPS ile takip edi - Sayfa 3

İki farklı kadına tecavüz ettiği gerekçesiyle yargılanan Hollywood'un ünlü yapımcısı Harvey Weinstein teslim oldu.

Karakoldaki işlemlerin ardından Weinstein kelepçeli bir şekilde mahkemeye götürüldü. 

311
1 milyon dolar kefaletle tutuksuz yargılanacak Weinstein, GPS ile takip edi - Sayfa 4

Tecavüz ve cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanacağı mahkemeye götürülen Weinstein'in, elleri arkadan kelepçeli haldeyken gülmsemesi dikkat çekti.

411