15 gün süren yaşam savaşını kaybetti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 15 gün önce asker eğlencesinden dönerken kaza yapan motosiklet sürücüsü yaşam savaşını kaybetti.

F5HABER F5HABER
15 gün süren yaşam savaşını kaybetti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 15 gün önce asker eğlencesinden dönerken kaza yapan motosiklet sürücüsü yaşam savaşını kaybetti.

Kaza 13 Mayıs 2015 Salı gecesi Kışla Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yusuf A. idaresindeki 67 TZ 918 plakalı otomobil kavşaktan dönüş yapan Muammer Emre Güney (25) idaresindeki 67 SK 141 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile Muammer Emre Güney ile motosikletin arkasında oturan arkadaşı Berkay Aksoy yere düşerek yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada yaralanan Berkay Aksoy bir süre tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilirken, arkadaşı motosiklet sürücüsü Muammer Emre Güney ise Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. 15 gün boyunca yoğun bakımda yaşam savaşı veren Muammer Emre Güney bu sabah hayatını kaybetti.

Muammer Emre Güney için ikamet ettiği Kepez Mahallesi İlyas Karaca Sokak'ta ki cami önünde cenaze töreni düzenlendi. Kazada aynı motosiklette bulunan arkadaşı Berkay Aksoy, Muammer Emre Güney'in tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı. Kdz. Ereğli Belediyespor taraftar grubunda yer alan Muammer Emre Güney'in tabutuna arkadaşları tuttuğu takımın kaşkolunu koydu.

Muammer Emre Güney'in cenazesi alınan helallik ve kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde aile mezarlığına defnedildi. Muammer Emre Güney'in babası Ahmet ile anne Meryem Güney ve iki kız kardeşi cenazede ayakta durmakta zorlandı. Tek oğlunu kaybeden baba Ahmet Güney'i yakınları teselli etmeye çalıştı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

15 gün önce yaşanan kaza anı ise yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kavşaktan sinyal vererek dönüş yapmak isteyen motosiklete arkadan gelen otomobilin çarptığı görülüyor.

Öte yandan trafik kazasında hayatını kaybeden Muammer Emre Güney'in kazadan bir süre önce sosyal paylaşım sitesi facebook hesabında "Kral olsan ne yazar, gireceğin iki metre mezar" şeklinde yazı paylaştığı görüldü.

Polisin kazaya ilişkin olarak başlattığı soruşturma sürüyor.

(İHA)

SONRAKİ HABER