Bakan Kasapoğlu: “38 gençlik kampından her yıl 125 bin gencimiz yararlanıyor"

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan gençlik kamplarında gençlerin hem tatillerini geçirdiklerini, hem kendilerini geliştirdiklerini, hem de güzel arkadaşlıklar kazandıklarını belirterek, kendisinin de bu kamplarda zaman zaman gençlerle birlikte vakit geçirdiğini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Kasapoğlu: “38 gençlik kampından her yıl 125 bin gencimiz yararlanıyor"

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ülke genelinde bakanlığına bağlı 38 adet gençlik kampı bulunduğunu ve her yıl yaklaşık 125 bin gencin bu kamplardan faydalandığını belirterek, “Gençlerimizin hem tatillerini geçirdikleri, hem kendilerini geliştirdikleri, hem de güzel arkadaşlıklar kazandıkları bu kamplarda zaman zaman gençlerimizle birlikte oluyoruz” dedi.

Bakan Kasapoğlu, Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampı’nı ziyaret ederek gençlerle biraya geldi. Burada yaptığı konuşmada, kampların gençlere sunduğu imkanları hatırlatan Bakan Kasapoğlu, “Ülkemizin dört bir yanında gençlik kamplarımız var. Kamplarımızda Sportif anlamda ve eğitimsel noktada, gençlerimize sunduğumuz pek çok imkânlar var. Gençlerimizin hem tatillerini geçirdikleri hem kendilerini geliştirdikleri, hem de güzel arkadaşlıklar kazandıkları bu kamplarda zaman zaman gençlerimizle birlikte oluyoruz” diye konuştu.

Bakan Kasapoğlu: “38 gençlik kampından her yıl 125 bin gencimiz yararlanıyor" - Resim : 1

Sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampı’nda da gençlerle bolca vakit geçirme imkânı bulduklarını anlatan Bakan Kasapoğlu, “Ülkemizin dört bir yanından gelen, Diyarbakır’dan, Bursa’dan, Tekirdağ’dan, Amasya’dan gençlerimiz buradalar. Hem arkadaşlıklarını geliştiriyorlar hem de futboldan basketbola, voleyboldan kanoya kadar pek çok aktiviteyi gerçekleştiriyorlar. Yeni arkadaşlıklar kazanıyorlar, dostluklar inşa ediyorlar. Onların bu heyecanına, bu güzel ortama eşlik etmek bizlere de ayrı bir güç veriyor. İnşallah bu kamp ziyaretlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER