için kaldı

Yunanistan’da tutuklu bulunan kişi Türkiye’ye iade edilecek

Yunanistan’da yakalanan ve Türk makamlarınca kırmızı bültenle aranan 36 yaşındaki Türk vatandaşının Türkiye’ye iadesi kararlaştırıldı

POSTA POSTA
Yunanistan’da tutuklu bulunan kişi Türkiye’ye iade edilecek

Yunan Haber Ajansı ANA-MPA, Selanik İstinaf Mahkemesi Hakimler Kurulu’nun, "yasa dışı online kumar ve bahis amaçlı web sitesi kurmak ve yönetmek" suçundan Türk makamları tarafından hakkında çıkarılan kırmızı bülten uyarınca yakalanan Türk vatandaşının, Türkiye’ye iade edilmesi yönünde karar verdiğini duyurdu.

İTİRAZ HAKKI VAR

Haberde, İnterpol birimlerince şubat ayında yakalanan ve Türkiye’ye iade edilmek üzere Nigrita Cezaevinde tutulan zanlının, Hakimler Kurulu kararına Yunanistan Yüksek Mahkemesi(Arios Pagos) nezdinde itirazda bulunma hakkı olduğu belirtildi.

İADE İŞLEMLERİ BAŞLADI

Yunanistan’da önceki gün, Türkiye’deki bir cezaevinden kaçan 31 yaşındaki başka bir Türk vatandaşının da Selanik’te yakalandığı bildirilmişti.

Türkiye’de uyuşturucu kaçakçılığından hakkında kesinleşmiş 15,5 yıl hapis cezası bulunan şahsın ülkesine iadesiyle ilgili işlem başlatıldığı bildirilmişti.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER