Terör örgütü YPG/PKK İsrail'den yardım istedi

Barış Pınarı Harekatı'yla köşeye sıkışan terör örgütü YPG/PKK'nın üst düzey bir sorumlusu İsrail'den Suriye'deki askerlerini çeken ABD'ye baskı yapmasını talep etti.

VATAN VATAN
Terör örgütü YPG/PKK İsrail'den yardım istedi

İsrail'in Kamu Yayın Kuruluşu KAN'ın haberinde, adının açıklanmasını  istemeyen YPG/PKK'nın sözde üst düzey bir yetkilisinin, "İsrail'in ABD Başkanı  Donald Trump'a, güçlerini Suriye'nin kuzeyinde tutması yönünde baskı yapması  gerekir." şeklindeki sözlerine yer verildi.     İsrail'in ABD'ye baskı yapmasının önemini vurgulayan sözde yetkili,  "Aksi halde, İsrail'in bize yardım etmek için yapabileceği hiçbir şey yok." dedi.  İsrail, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör  koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla yürütülen Barış  Pınarı Harekatı'na karşı çıkmıştı.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER