Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? Gün sonuncusu kim?

Gelinim Mutfakta'nın 25 Haziran 2019'da yayınlanan 327. Bölümünde Çiğdem-Elif Akçam, Besime-Gülcan Ekici, Hüsniye-Hatice Karabulut ve Zeynep-Hülya Bütün çiftleri "Renkli Biber Dolması" için yarıştı. Gelinler kayınvalideler tarafından oylandı ve gün sonunda gün birincisi seçildi. İşte detaylar...

POSTA POSTA
Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? Gün sonuncusu kim?

Hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta'nın 327. bölüm yayınlandı. Son bölümde Zeynep Hanım ile Hülya hediye vermedikleri gelin ve kaynanayla problem yaşıyorlar. Çiğdem Hanım, Zeynep Hanım'ın aile fotoğrafını kaldırdığını gören Hülya soluğu kaynanalar odasında alıyor! Elif'in, Ezgi'nin kalan eşyalarını da kaldırması soruna neden oluyor.

Gün sonunda bir gelin gün birincisi bir glin ise gün sonuncusu oldu.

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Gülcan Ekici, Hatice Karabulut ve Elif Akçam aldı! Çeyrek altını ise, Gülcan kazandı! Gün sonuncusu Hülya oldu. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER