için kaldı

İşte o rapor: Mori yüzde 99,99 ihtimalle Naim Süleymanoğlu’nun kızı

Geçen yıl yaşamını yitiren dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun, kızı olduğunu iddia eden Japon Sekai Mori'nin açtığı babalık davası gereğince mezarından alınan örneklere ilişkin hazırlanan DNA raporu otaya çıktı. Rapora göre Japon Mori yüzde 99,99 ihtimalle Naim Süleymanoğlu’nun kızı.

F5HABER F5HABER
İşte o rapor: Mori yüzde 99,99 ihtimalle Naim Süleymanoğlu’nun kızı

Japon Sekai Mori'nin, geçen yıl yaşamını yitiren Süleymanoğlu'nun babası olduğunu iddia ederek Büyükçekmece 4. Aile Mahkemesi'nde açtığı babalık davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Mahkemenin, Süleymanoğlu'nun, Mori'nin babası olup olmadığının tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu'ndan isteği DNA raporu dava dosyasına ulaştı.

YÜZDE 99,99 İHTİMALLE BABASI
Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre; Raporda, "Elde edilen sonuçlar itibariyle, kemik ve dış örnekleri çalışılan Naim Süleymanoğlu'nun, Zekai Mori için babalık indeksi 2.897.638.709.655,74 olarak hesaplandı. Kemik ve diş örnekleri çalışılan Naim Süleymanoğlu'nun, yüzde 99,99 ihtimalle Zekai Mori'nin biyolojik babası olabileceği tespit edildi" denildi.

İşte o rapor: Mori yüzde 99,99 ihtimalle Naim Süleymanoğlu’nun kızı - Resim : 1
MİRAS 4'E BÖLÜNECEK
Raporun dava dosyasına girmesi ile birlikte, Japon Sekai Mori de yasal mirasçı konumuna geldi. Böylece, Süleymanoğlu'ndan geriye kalan 4 çocuk mirası paylaşacak. Süleymanoğlu'ndan geriye 5 gayrimenkulün kaldığı belirtiliyor. Değeri 2 milyon lirayı bulan gayrimenkullerin yanı sıra, Süleymanoğlu'nun, vefatından 4 ay kadar önce banka yolu ile kardeşine gönderdiği 2 milyon liranın da mirasa dahil edilebileceği belirtiliyor.

SONRAKİ HABER