Balıkesir'in yeni dinlence alanı İkizcetepeler’e de mutlaka uğrayın

Balıkesir’de vatandaşların nefes alabileceği alanları artırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi; Değirmen Boğazındaki iyileştirme çalışmalarının ardından İkizcetepeler Mesire Alanı’nda da kolları sıvadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Balıkesir'in yeni dinlence alanı İkizcetepeler’e de mutlaka uğrayın

Alandaki 48 olan piknik masası sayısını 120’ye çıkardıklarını belirten Başkan Yılmaz “Yeşil alanlarda, tabiatını bozmadan doğal dokunuşlar yapma gayretiyle çalışıyoruz” dedi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; şehir merkezine yakın, vatandaşların nefes alabileceği, yeşille, doğayla iç içe vakit geçireceği alanlarda yenileme çalışmalarına devam ediyor. Değirmen Boğazı Tabiat Parkı’nda yapılan çalışmaların ardından şehrin diğer ucundaki İkiztepeler Mesire ve Piknik Alanınında da çalışmalar başlatan Büyükşehir Belediyesi ekipleri; Değirmen Boğazında olduğu gibi doğal dokusuna uygun bir şekilde yeniden düzenliyor.

Balıkesir'in yeni dinlence alanı İkizcetepeler’e de mutlaka uğrayın - Resim : 1

Her detay düşünüldü

Ana giriş kapısından tuvaletlerin yer aldığı göbeğe kadar yolda vatandaşların daha rahat ulaşım sağlayabilmesi için düzenlemeler yapan Büyükşehir Belediyesi, alandaki 48 olan piknik masası sayısını 120’ye çıkararak daha çok insanın faydalanması sağlayacak. Eski piknik masalarının zımpara ve boya işlemlerini sürdüren ekipler, kırık olan barbeküleri de onardı. Kadın ve erkek tuvaletleri tadilattan geçirildiği İkizcetepeler'e gelen vatandaşların ibadetlerini de rahat bir şekilde yapabilmeleri için alana mescit yapılıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER