Patnos'ta hayvan otlatan çobana yıldırım çarptı

AĞRI'nın Patnos ilçesine bağlı Kızkapan köyünde çobanlık yapan Vefa Karataş (16), Kartevin Dağı'nda yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç çobanın cansız bedenini köylüler ve jandarma buldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Patnos'ta hayvan otlatan çobana yıldırım çarptı

Patnos'a bağlı Kızkapan köyünde çobanlık yapan Vefa Karataş, dün sabah hayvanlarını otlatmak için Kartevin Dağı'na götürdü. Günboyu yağmurun etkili olduğu bölgede hayvanlarını otlatan Vefa Karataş, akşam evine dönmeyince ailesi jandarmaya bilgi verdi. Köylülerle birlikte yapılan aramada Vefa Karataş telef olan bir büyükbaş hayvanla birlikte ölü olarak bulundu. Yapılan otopsi sonucunda yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybettiği belirlenen Karataş, köy mezarlığında toprağa verildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER