MEB Bakanı Selçuk'tan yeni uzaktan eğitim mesajı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ilkokul ve liselerde yapılacak olan uzaktan eğitimin nasıl olacağını anlatmak için çalışma başlattıklarını söyledi. Bakanı Ziya Selçuk, ''Uzaktan eğitimle ilgili olarak tüm süreci hafta içi size simülasyonlar ile anlatacağız. Derslerin nasıl izleyeceğini, hangi kanallardan yayın alabileceğinizi, EBA’nın kullanımını örnek videolarla aktaracağız.'' dedi.

GASTE24 GASTE24
MEB Bakanı Selçuk'tan yeni uzaktan eğitim mesajı

Çin'de ortaya çıkan ve son olarakta Türkiye'de görülen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle İlkokul ve liselerin 16 Mart’ta bir hafta, üniversitelerin de üç hafta tatil edildiği duyurulmuştu. Öğrencilerin 23 Mart’tan itibaren uzaktan eğitime tabi tutulacağı bildirilmişti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz bugünden itibaren evdeler. Bir sonraki hafta uzaktan eğitim başlıyor. Ailelerimizin bizimle işbirliği içinde olmaları çok önemli. Biz gerekli altyapıyı ulusal ölçekte sağladık; velilerimizin de katılımıyla eğitimi zenginleştireceğiz. Uzaktan eğitimle ilgili olarak tüm süreci hafta içi size simülasyonlar ile anlatacağız. Dersleri nasıl izleyeceğinizi, hangi kanallardan yayın alabileceğinizi, EBA'nın kullanımını örnek videolarla aktaracağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ajanslar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER