için kaldı

Hulusi Akar: Hayalleri sona erdi, bitirdik!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Barış Pınarı Harekatı'na dikkati çekerek, "Harekatın sonuçları neye vardı: Terör koridoru oluşturulması meselesi bitti. 'Amerikalılar Rojava hayali bitti' diyor." diye konuştu.

GASTE24 GASTE24
Hulusi Akar: Hayalleri sona erdi, bitirdik!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 53.8 milyar değerindeki Milli Savunma Bakanlığı 2020 yılı bütçesinin ardından, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda vekillerin sorularını cevapladı.

Barış Pınarı Harekatı'na dikkat çeken Bakan Akar, "Harekatın sonuçları neye vardı: Terör koridoru oluşturulması meselesi bitti. 'Amerikalılar Rojava hayali bitti' diyor" ifadesini kullandı.

''SMO, EL-KAİDECİ DEĞİL''

Suriye Milli Ordusu’na yönelik gelen eleştirilere cevap veren Akar, “Bu insanların El Kaideci falan olmaları söz konusu değil. Bunların amacı bir şekilde ülkelerini kurtarmaktır. Kendi ülkesi için çalışan bir gruptan söz ediyoruz” dedi.

Akar, “Yurt içi ve yurt dışındaki faaliyetlerimiz savaş değil, terörle mücadeledir” diye konuştu.

(Ayrıntılar Geliyor...)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER