Trabzonspor - Hoffenheim: 3-3

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Linz şehrinde sürdüren Trabzonspor, Alman ekibi TSG Honffenheim ile oynadığı ilk ciddi sınavında 3-3 berabere kaldı. 

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor - Hoffenheim: 3-3

Trabzonspor Teknik Direktör Ünal Karaman, ilk hazırlık maçında sahaya tamamı gençlerden oluşan bir kadro sürerken, Bundesliga ekibi TSG Honffeheim karşısına ise as oyuncularından oluşan bir kadro ile saha çıktı. Trabzonspor’da savunmanın göbeğinde yeni transfer Campi, Novak’ın yerine de Abdurrahim Dursun savunmanın solunda görev yaparken, santrforda yine yeni transferlerden genç oyuncu Muhammet Akpınar yer aldı. 

Gurbetçiler büyük ilgi gösterdi 

Trabzonspor’un ikinci hazırlık maçına Avusturya ve çevre ülkelerde bulunan gurbetçiler büyük bir ilgi gösterdi. Bordo-mavili taraftarların yanı sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyerek maça gelen gurbetçiler de Trabzonsporlu futbolculara ilgi gösterdi. Hazırlık maçını kafileyle birlikte Avusturya’da bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyesi Özer Bayraktar da izledi. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER