için kaldı

Avcı: Sonuna kadar yarışın içinde olacağız

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'de Kasımpaşa'yı uzatmada 3-2 yendikleri maçtan önemli dersler çıkardıklarını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Avcı: Sonuna kadar yarışın içinde olacağız

Avcı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, merkezde kaybettikleri topların kendilerini olumsuz etkilediğini belirterek, "Kenar organizasyonlarından 3 gol geldi. Olumlu olumsuz çıkarılacak derslerin olacağı bir maç oldu." dedi.

Kasımpaşa'da büyük takım refleksi olduğunu vurgulayan Avcı, "Rakibin 10 kişi kalması oyuncuların zihninde rahatlık yaratmış olabilir. Oyun içinde bazı hamleler yaptık. Umut katkı sağladı, teşekkür ederiz. Lens uzun zamandır belki gol ve asist katkısı sağlamıyordu, bunu yaptı. Bu tip maçları kazanmak önemli. 6'da 6 yaptık. Son 8 maçta 6 galibiyet öz güvenimizi artıracak ve iyi hazırlanmamızı sağlayacak." diye konuştu.

- "Güzel bir ivme oldu"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER