Ahmet Nur Çebi'den Dorukhan Toköz isyanı! "Fikret Orman söz vermiş"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Dorukhan Toköz ile yeni sözleşme görüşmelerinde sonuç alınamaması yönündeki iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ahmet Nur Çebi'den Dorukhan Toköz isyanı! "Fikret Orman söz vermiş"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni sözleşme görüşmesinden sonuç almayan ve buna tepki olarak Instagram'daki siyah beyazlı fotoğrafının yerine milli takım formalı görüntüsünü koyan Dorukhan Toköz hakkında konuştu.

FİKRET ORMAN SÖZ VERMİŞ

Ajansspor'a açıklamalar yapan Çebi, "Dorukhan'a bizden önceki yönetim (Fikret Orman) sözleşme uzatma sözü vermiş. Yıllık 1.8 milyon Euro istemiş, eski yönetim de 1.5 milyon Euro önerip, 'Ocak 2020'de mukavele yenileriz' demiş. Burada ilginç olan nokta şu: Sözleşmesi devam ederken yeni sözleşme sözü veriliyor ve alacağı yeni para da Ocak 2020'den itibaren geçerli olacak! Daha 1.5 yıl sözleşmesi olan ve yıllık 350 bin Euro'ya oynayan futbolcuya ben ne diye 1.5 milyon Euro vereyim!" şeklinde konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER