Katil zanlısının yakınları, ölenin anne ve babasını darbetti

BURSA'nın İnegöl ilçesinde, husumetlisi Rıdvan Çakır'ı (35) tabancayla öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan oto tamircisi Abdullah Kurt'un yakınları, duruşma çıkışı ölenin anne-babasını darbetti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Katil zanlısının yakınları, ölenin anne ve babasını darbetti

Olay, Bursa'nın İnegöl ilçesinde 8 Mayıs 2018 gecesi meydana geldi. Çağdaş Ç., arkadaşı Fatih K.'yi de yanına alıp tamirden çıkan aracını almak için oto tamircisi Abdullah Kurt'un iş yerine gitti. İkili daha sonra Kurt'u da alıp, tamir edilen araçla yemeğe gitti. İddiaya göre, yemek sırasında Rıdvan Çakır, Abdullah Kurt'u telefonla arayarak, inşaat halindeki İnegöl Belediyesi binası önüne çağırdı. Kurt, gençlerden kendisini inşaatın önüne bırakmasını istedi.

İnşaat önünde araçtan inen Abdullah Kurt, husumetlisi Çakır ile kavga etmeye başladı. İddiaya göre kavga sırasında 2 taraf birbirlerine bıçak ve silah çekti. Abdullah Kurt tabancayla Rıdvan Çakır'a tek el ateş etti. Çakır ağır yaralanırken, Kurt kendisini olay yerine getiren gençlerin aracıyla İnegöl Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, teslim oldu. Rıdvan Çakır, götürüldüğü İnegöl Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Abdullah Kurt ile birlikte şüpheliyi olay yerine ardından da emniyete götüren Fatih K. ve Çağdaş Ç. de gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Kurt tutuklandı, Fatih K. ve Çağdaş Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER